Hotel De Koekoekshof

4 Juli 2017 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Ons gezellige familiehotel met restaurant is gelegen in het hart van Drenthe in het pittoreske esdorp Elp. De plaatsen Westerbork, Beilen, Hoogeveen en Assen vindt u in de directe omgeving en ook diverse bezienswaardigheden vindt u op korte afstand van De Koekoekshof. Verschillende fiets- en wandelpaden lopen langs het hotel. U sluit zo aan op het fietsknooppunten-netwerk, maar wij hebben ook mooie routes voor u klaarliggen. Door de unieke sfeer en Drentse gastvrijheid voelt u zich onmiddellijk thuis. Dit is met recht een 'thuis weg van huis'. Niets wordt nagelaten om uw verblijf tot een succes te maken.Hotel De Koekoekshof beschikt over 18 lichte en ruime hotelkamers welke eind 2013 volledig nieuw zijn ingericht. Maar nog steeds met de heerlijke bedden voor een goede nachtrust. 
De comfortabele kamers beschikken over de volgende faciliteiten:
2 losse bedden of 1 tweepersoonsbedEen zitje met twee stoelen en een salontafelEen flatscreen-televisie met dvd-spelerEen bureauDraadloos internet is in het gehele hotel kosteloos beschikbaarEen badkamer met douche (enkelen met bad + € 5,00), toilet en haardrogerEnkele kamers op de begane grond zijn aangepast voor mindervaliden
Alle hotelkamers zijn rookvrij

 

OmgevingHotel De Koekoekshof bevindt zich in het mooie dorp Elp tussen de plaatsen Westerbork en Borger. De uitgestrekte wandel- en fietspaden nodigen uit om de prachtige Drentse natuur te verkennen die rondom het hotel volop aanwezig is. Diverse bezienswaardigheden bevinden zich op fietsafstand van het hotel. Denk bijvoorbeeld aan het Hunebedcentrum in Borger, het Drents Museum, Orvelte en Herinneringscentrum Kamp Westerbork.  Ook plaatsen als Assen, Emmen en Hoogeveen zijn goed te bereiken.